Una de les coses que més ens motiva i on posem molts esforços i molt d’amor és en l’organització de Festivals de Circ, fent-nos responsables del disseny i la programació, sempre en estreta col·laboració amb els municipis i els seus equips de gestió.

FESTIVALET SANT MARTÍ DE CIRC Barri Besòs i el Maresme – Barcelona

El Festival Sant Martí de Circ va néixer el 2017 de la mà de l’Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC) que va proposar generar un petit festival de circ al Districte de Sant Martí, al barri del Besòs, on té la seu de l’entitat i que comparteix amb la Fàbrica de Creació La Central del Circ.

Des d’un principi l’aposta va ser aconseguir i consolidar un festival amb una programació artística de circ de qualitat, per tal de promoure i difondre el circ que es fa a Catalunya amb la implicació i amb diàleg amb les entitats de barri per tal de potenciar els llaços comunitaris i ajudar mitjançant la cultura a crear nous espais de convivència positius i enriquidors per a la ciutat.

https://ajuntament.barcelona.cat/santmarti/ca/noticia/el-festivalet-de-circ-a-lagenda-de-sant-marti_1198441 
Dates: 30 de juliol / 13 i 27 d’agost de 2022

2on Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera La Palanca

Esparreguera celebrarà la segona edició del Festival de Circ Contemporani amb una programació d’espectacles a diferents indrets de la vila i amb voluntat d’apropar aquesta disciplina a tots els públics. La programació inclourà diferents tècniques i múltiples estètiques i en la pròxima edició comptarà amb l’artista local Manolo Alcàntara que inaugurarà el festival amb el seu espectacle “Déjà-vu” al Teatre de la Passió.

Amb diverses activitats prèvies i durant tres dies de manera intensiva, el Circ contemporani serà protagonista a Esparreguera donant presència a l’art en diferents escenaris i localitzacions de l’espai públic.

http://www.esparreguera.cat/actualitat/agenda/id/6985.html
Dates: 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre de 2022

19è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, Memorial Charlie Rivel

És un festival biennal que se celebra a Cornellà de Llobregat des de l’any 1984 i que té la missió de difondre la vessant sociocultural de les arts escèniques dels pallassos. Està reconegut com un dels més prestigiosos d’Europa i és un referent internacional.

El Festival va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i fer de Cornellà la ciutat dels pallassos amb espectacles a la Carpa principal, però també a les escoles, a les residències de gent gran i als espais públics amb l’objectiu de posar en valor la figura dels pallassos i pallasses i mostrar al públic l’ampli ventall de registres del llenguatge del clown.

http://festivaldepallassos.com/
Dates: del 16 al 23 d’octubre de 2022