Una de les coses que més ens motiva i on posem molts esforços i molt d’amor és en l’organització de Festivals de Circ, fent-nos responsables del disseny i la programació, sempre en estreta col·laboració amb els municipis i els seus equips de gestió.

19è Festival Internacional de Pallassos de Cornellà, Memorial Charlie Rivel

És un festival biennal que se celebra a Cornellà de Llobregat des de l’any 1984 i que té la missió de difondre la vessant sociocultural de les arts escèniques dels pallassos. Està reconegut com un dels més prestigiosos d’Europa i és un referent internacional.

El Festival va néixer per homenatjar el pallasso català Charlie Rivel i fer de Cornellà la ciutat dels pallassos amb espectacles a la Carpa principal, però també a les escoles, a les residències de gent gran i als espais públics amb l’objectiu de posar en valor la figura dels pallassos i pallasses i mostrar al públic l’ampli ventall de registres del llenguatge del clown.

http://festivaldepallassos.com/
Dates: del 16 al 23 d’octubre de 2022

2on Festival de Circ Contemporani d’Esparreguera La Palanca

Esparreguera celebrarà la segona edició del Festival de Circ Contemporani amb una programació d’espectacles a diferents indrets de la vila i amb voluntat d’apropar aquesta disciplina a tots els públics. La programació inclourà diferents tècniques i múltiples estètiques i en la pròxima edició comptarà amb l’artista local Manolo Alcàntara que inaugurarà el festival amb el seu espectacle “Déjà-vu” al Teatre de la Passió.

Amb diverses activitats prèvies i durant tres dies de manera intensiva, el Circ contemporani serà protagonista a Esparreguera donant presència a l’art en diferents escenaris i localitzacions de l’espai públic.

http://www.esparreguera.cat/actualitat/agenda/id/6985.html
Dates: 30 de setembre, 1 i 2 d’octubre de 2022