AlaPista! Creada i dirigida per Jordi Juanet “Boni ” i Silvia Compte Bustos, sorgeix de la voluntat d’ajuntar forces i coneixements per donar suport a la creació de projectes culturals relacionats amb el món del circ. També compartim la nostra experiència per acompanyar a les companyies en el procés de creació, producció i distribució dels seus espectacles.

Silvia Compte Bustos

Moguda, activa…cul inquiet, de petita faig classes de ballet, gimnàstica, música, tenis…res en serio, estudio, treballo… fins que descobreixo el Circ amb les classes d’acrobàcia del Mestre Rogelio Rivel .….i ja no ho abandono.
M’hi dedico des de 1993.

Viatjar per treballar, treballar viatjant, una combinació perfecta que m’encanta i no em canso de fer-ho. Participo en expedicions de Pallassos sense fronteres, experiències que deixen rastre; treballo en companyies com La Familia Ramirez + Boni, Los Gingers, Chocobrothers entre d’altres i actualmente amb Guga & Silvia, amb totes elles tant a la pista com a la gestió i distribució dels seus espectacles.

Totes aquestes experiències, aventures, vivències i aprenentatges m’han portat a associar-me amb un amic, el Boni, amb el que he compartit hores de camió, espectacles inoblidables i molts riures!

Jordi Juanet Boni

Artista per accident, músic frustrat, gestor inesperat… res estava previst i de cop tot encaixa, bolos, viatges, expedicions amb Pallassos Sense Fronteres, molts viatges i més bolos… el Circ m’atrapa i m’hi dedico des de 1982.

He creat i produït espectacles amb les companyies, “Boni & Caroli”, “La Família Ramírez i Boni”, “Elegants”, “Los Barlou” i també en solitari, en totes elles responsable de la Producció i distribució.

President de l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) del 2006 al 2010, reunions i més reunions, sense deixar d’entrenar, assajar, actuar, viatjar… tot un repte. I encara més quan accepto ser director artístic del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà… pallassos, direcció, gestió, reunions… pallasses, amigues, amics.

Totes aquetes experiències, aventures, vivències i aprenentatges m’han portat a associar-me amb una amiga, la Sílvia, amb la que he compartit hores de camió, espectacles inoblidables i molts riures!