AlaPista! Creada i dirigida per Jordi Juanet “Boni ” i Silvia Compte Bustos, sorgeix de la voluntat d’ajuntar forces i coneixements per donar suport a la creació de projectes culturals relacionats amb el món del circ. També compartim la nostra experiència per acompanyar a les companyies en el procés de creació, producció i distribució dels seus espectacles.

Hem incorporat a l’equip a l’Eva Romero, encarregada de tota la comunicació de les nostres activitats, una community manager de luxe. Benvinguda, Eva!

Silvia Compte Bustos

Moguda, activa…cul inquiet, de petita faig classes de ballet, gimnàstica, música, tenis…res seriós, estudio, treballo… fins que descobreixo el Circ amb les classes d’acrobàcia del Mestre Rogelio Rivel .….i ja no ho abandono.
M’hi dedico des de 1993.

Viatjar per treballar, treballar viatjant, una combinació perfecta que m’encanta i no em canso de fer-ho. Participo en expedicions de Pallassos sense fronteres, experiències que deixen rastre; treballo en companyies com La Familia Ramirez + Boni, Los Gingers, Chocobrothers entre d’altres i actualmente amb Guga & Silvia, amb totes elles tant a la pista com a la gestió i distribució dels seus espectacles.

Totes aquestes experiències, aventures, vivències i aprenentatges m’han portat a associar-me amb un amic, el Boni, amb el qual he compartit hores de camió, espectacles inoblidables i molts riures!

Jordi Juanet Boni

Artista per accident, músic frustrat, gestor inesperat… res estava previst i de cop tot encaixa, bolos, viatges, expedicions amb Pallassos Sense Fronteres, molts viatges i més bolos… el Circ m’atrapa i m’hi dedico des de 1982.

He creat i produït espectacles amb les companyies, “Boni & Caroli”, “La Família Ramírez i Boni”, “Elegants”, “Los Barlou” i també en solitari, en totes elles responsable de la Producció i distribució.

President de l’APCC (Associació de Professionals de Circ de Catalunya) del 2006 al 2010, reunions i més reunions, sense deixar d’entrenar, assajar, actuar, viatjar… tot un repte. I encara més quan accepto ser director artístic del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà… pallassos, direcció, gestió, reunions… pallasses, amigues, amics.

Totes aquetes experiències, aventures, vivències i aprenentatges m’han portat a associar-me amb una amiga, la Sílvia, amb la que he compartit hores de camió, espectacles inoblidables i molts riures!

Eva Romero Blanco

La veritat és que, de petita, jo volia ser actriu. El cinema i el teatre eren les meves passions. Vaig estudiar Comunicació Audiovisual per a estudiar cinema, però a la facultat vaig descobrir la màgia dels mitjans de comunicació i en vaig fer la meva professió.

Després de treballar a diversos mitjans, em vaig presentar a una convocatòria de feina per a portar la comunicació de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). I em van agafar! Allà vaig descobrir, a més de bons amics, tot un món que em va fascinar, per ser la suma de les arts escèniques, per les emocions que desperta en el públic i per la passió que hi posen les persones que s’hi dediquen. Hi vaig treballar vuit anys.

Després de cinc anys a Alemanya, he tornat al circ. M’encarrego de la comunicació de diversos projectes d’arts escèniques i sóc la responsable de comunicació d’AlaPista! . És tot un plaer fer-ho al costat de la Sílvia i el Boni i per a un grapat de companyies i artistes excel·lents. Com veieu, no pujo a l’escenari, però m’encanta treballar per a gent que sí que ho fa!